şeker ve limon

şeker ve limon

1 Eylül 2013 Pazar

YAZMAYALI NELER OLDU?

Yazmayalı neler oldu ,okadar uzun zaman geçti ki neleri toparlayıp aktarayım bilemedim.Ama oğlumla başalayım.2 yıllık kreş süreci bitti kuzucuğumun 3 yaşında başaldığı kreşe müdürün bir iki haftaya toparlar siz üzülmeyin dediği çocuk 3 ayda alışmıştı :) İyiki de gitmiş ben iş sebebiyle mecburen göndermiştim ama artık bildiğim birşey var evde bile otursam 2. çocukta Allahım kısmet ederse mutlaka gönderirim.Kreşten kendi çapında çoook büyük başarılarla mezun oldu.Artık en güzel kitabı 4,5 yaşında baştan sona farklı bir alfabeyle okumayı başarmış bir çocuk benim oğlum (Çok şükür) Bunun türkçe sesleri birleştirmesine bile okadar faydası olduki az dürtsem adam akıllı okumayı sökecek o derece :) Aşağıdaki resimler de bu güzel başarının partisinden.



 





                                                  Kreşte panoda rasladığım Efe ile ilgili bir not :)





Sonra kuzucuk yıl sonu gösterisinden 1 hafta önce su çiçeği geçirdi.




 
 
Yine oğlumla ilgili tarihe bir not rüzgardan çok hem de çok korkuyorsun :( Aşağıdaki fotoğrafın çekildiği gün dışarıda rüzgar var diye burnumuzdan getirmiştin bu ekşi suratta o günün ürünü :) Amerikadaki kasırga haberlerinden sonra böyle bir fobin gelişti...
 
 



Alttaki fotoğrafın çekildiği gün can arkadaşım Duygumun evladı Elif Elçinimiz dünyaya geldi.
Bu fotoyu her gördüğümde o günü anımsıycam.Duygu sen de anımsa diye buraya aktarıyorum :)




 
 
 
Sonraa sevdiceğim bizi buralarda bırakıp Barselona'ya gitmişti :(
 
 
 

 
İşte böyle yazacak okadar çok şey biriktiki,kpss ne oldu merak edenler için bir sonraki postta :) Aman bütün dünya beni merak ediyo sanki :) olsun gizemli olmak iyidir reytingi artırır :)
 

3 yorum:

  1. bak şimdi çok merak ettim kpss sonucu ne oldu ;)sevgiler... çok tebrik ederim bu arada oğluşunu Allahım kuran ahlakı ile yaşamayı ve yaşatmayı nasip etsin inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)Teşekkür ederim.Allah razı olsun güzel duan için...

      Sil
  2. maşallah ne mutlu!
    keşke bizim zamanımızda da böyle imkanlar olsaydı kalbimize ilk işleyen KK olsaydı!

    YanıtlaSil